l a p a r e s s e e n d o u c e

Slide Kamers

Luieren in de Auvergne

Onze vijf luxe kamers hebben een sympathiek en ingetogen sfeer waarbij de aanwezige oude elementen bewaard zijn gebleven en soms verrassend zijn hergebruikt.

Sfeervolle en ruime kamers

O

Alle kamers zijn verschillend ingedeeld maar hebben dezelfde prettige ambiance en voorzieningen. Elke kamer heeft een eigentijdse badkamer met royale douche of inloopdouche, toilet en dubbele of XL wastafel.

Royale bedden
De kamers hebben grote, lekkere, comfortable bedden: boxspring van 1.80×2.00 m. (zonder opstaand voeteneinde). Indien gewenst en beschikbaar verzorgen wij 2 éénpersoonsbedden van 0.90×2.00 m)

Voorzieningen
Kamers inclusief: uitgebreid ontbijt, luxe bed- en badlinnen, doucheproducten, föhn, dressing, comfortabel zitje, centrale verwarming en gratis WiFi.

XL kamers

T

Twee van de vijf kamers zijn familiesuites en geschikt voor gezinnen die bij ons willen logeren maar uiteraard ook aantrekkelijk voor koppels die meer ruimte prefereren.

De XL-kamers bestaan uit een ruime 2p-kamer met grote boxspring en zithoek, een 2e kleinere kamer met twee 1p-bedden en natuurlijk een heerlijke luxe badkamer.

Tarieven 2021