l a p a r e s s e e n d o u c e

Slide Kamers

Luieren in de Auvergne

Onze vijf luxe kamers hebben een sympathiek en ingetogen sfeer waarbij de aanwezige oude elementen bewaard zijn gebleven en soms verrassend zijn hergebruikt.

Sfeervolle en ruime kamers

O

Alle kamers zijn verschillend ingedeeld maar hebben dezelfde prettige ambiance en voorzieningen. Elke kamer heeft een eigentijdse badkamer met royale douche of inloopdouche, toilet en dubbele of XL wastafel.

Royale bedden
De kamers hebben grote, lekkere, comfortable bedden: boxspring van 1.80×2.00 m. (zonder opstaand voeteneinde). Indien gewenst en beschikbaar verzorgen wij 2 éénpersoonsbedden van 0.90×2.00 m)

Voorzieningen
Kamers inclusief: uitgebreid ontbijt, luxe bed- en badlinnen, doucheproducten, föhn, dressing, comfortabel zitje, centrale verwarming en gratis WiFi.

Tarieven 2024

A

Al onze smaakvol ingerichte kamers hebben een eigen badkamer/toilet. De prijzen zijn per kamer per overnachting, incl. bed- en badlinnen en we bieden elke gast een royaal ontbijt aan.

Bijzonderheden
Om echt te kunnen genieten, kun je in de ‘kleine’ schoolvakanties en in de maanden juni en september vanaf 2 nachten bij ons verblijven en in de maanden juli en augustus en het hemelvaartweekend vanaf 3 nachten.

Je hebt de tijd om La Paresse en Douce en de Auvergne te ervaren en te proeven :-).
Slow down, stay a while!

april – mei

oktober – november

2p-kamer: € 95 per nacht

XL-kamer 2p de luxe: € 120 per nacht

XL-kamer familiesuite 4p: € 135 per nacht

juni – juli – augustus – september

2p-kamer: € 105 per nacht

XL-kamer 2p de luxe: € 130 per nacht

XL-kamer familiesuite 4p: € 145 per nacht

Overige

  • Kinderen vanaf 12 jaar zijn van harte welkom
  • Naast onze XL-kamer familiesuite kunnen twee van onze 2p-kamers met elkaar verbonden worden waardoor ze eveneens uitstekend geschikt zijn voor een verblijf met een gezin.
  • Toeristenbelasting is niet bij de prijs inbegrepen (€ 0,70 p.p.p.n >17jr)
  • Je kunt bij ons contant betalen. Wij beschikken niet over creditcard- en pinfaciliteiten.
  • Omdat we het belangrijk vinden dat alle bezoekers van La Paresse en Douce prettig kunnen verblijven, zijn huisdieren niet toegestaan.