l a p a r e s s e e n d o u c e

Slide Gastenboek

Reacties van onze gasten

Hier kun je een aantal citaten lezen uit ons papieren gastenboek en onze reviews op Tripadvisor. Daarnaast kun je ook reviews van ons vinden op onze Facebookpagina.

Wij nodigen je ook van harte uit om naar aanleiding van jouw bezoek aan La Paresse en Douce een review te plaatsen op één van bovenstaande mogelijkheden of natuurlijk op de website waar je ons adres hebt gevonden!

welkom bij b&b la paresse en douce in de auvergne

Coronaproof

...Met het heerlijke ontbijt en yoghurt achter de kiezen was Helen attent met de uitleg over de wandelingen om onze weg niet te verliezen. Het afscheid is voor ons minder leuk, misschien wel triestig en droef, daarom werpen we jullie alvast een dikke kus, coronaproof....

Betty & Ronny, Guy & Nadine, Veronique & Philip

Lange tafel

Voor de 2e keer La Paresse en Douce. Heerlijk. In Juli genoten van het vele buiten zijn. Heerlijk relaxen in een van de zitjes in de tuin en ‘s avonds eten met z’n allen aan de lange tafel buiten. Eind september niet meer de lange tafel buiten maar de lange tafel binnen was net zo gezellig.

Wim & Gerda

De lieve luiheid

De Lieve luiheid, Van moe naar liever lui. Van luiheid naar niet meer moe. Dank dat de lieve luiheid zoveel energie kan geven!

Marian & Martien

Bijtanken

We hebben genoten, gerelaxed, ons heerlijk laten verwennen en echt kunnen bijtanken. Onze complimenten voor de sfeer, aandacht, warmte en persoonlijke aandacht.

Jack & Chantal

Een week met z'n zessen

We hebben genoten met z’n 6en een hele week. Heerlijk eten in een relaxte omgeving en leuke uitstapjes gemaakt. Tip: elektrische step is aan te bevelen. We hebben zo de hele week gevuld met tips/aanraders van jullie en alles was top!

Gerard & Corine, Linda & Arie, Nico & Ineke

Top

Culinair zijn we geweldig verwend, qua tips en adviezen voor de wandelingen en uitstapjes viel er vaak zoveel te kiezen dat de 5 dagen die we hier waren niet genoeg waren.

Elles & Marcel

Een greep uit het 'Paresse-aanbod'

Een greep uit het ‘Paresse-aanbod’: het zengevoel en dat al na 1 dag; een authentiek dorp, eenvoud en charme troef; de vlinderstruik met magnifieke vlinders; geweldig gezelschap in de B&B, internationaal, hartverwarmend.

Maryse & Co

Met ons gat in de boter

Lekker eten, prachtige kamers, goede ideeën voor leuke uitstappen,… We zijn met ons gat in de boter gevallen zoals ze op z’n Vlaams zeggen.

An, Stien & Eva

Eerste keer

Onze eerste ervaring met een chambre d’hote was meteen een ‘schot in de roos’. Wat een mooi huis, sfeervolle kamer en heerlijk eten. Wij en de kinderen hebben super genoten.

familie Spee

Pure verwennerij

De Auvergne is een prachtige streek om te ontdekken. Met de verrekijker op zak genoten we van de bijzondere flora en fauna. La paresse en douce is hiervoor een uitstekende uitvalsbasis: de fraai aangelegde tuin met z’n verrassende uitzichten, de comfortabele bedden, het intieme kapelletje, de gezellige gesprekken en last but not least de culinaire hoogstandjes van Henk. Pure verwennerij…..

Marijke & Pierre

Brandstof

We fietsten hier in 6 dagen 545 heerlijke zware km. We vertrokken met een heerlijk ontbijt als brandstof en konden blijven rijden omdat we wisten dat we ook ’s avonds aan tafel meer dan verwend zouden worden.

Guy & May, Monique & Wim

Een beetje als 'thuis' komen

Een nieuw jaar goed begonnen. Voor de 3e keer dat we hier kwamen en het is een beetje als “thuis” komen. De hartelijke ontvangst, de charme van het huis, de gezelligheid aan tafel en de verrassende keuken. Super…. ook volgende keer maken we graag een omweg langs la paresse en douce.

Griet & Kristof

Blije kids

We hebben hier heerlijk gegeten, héeel goed en lang geslapen, leuke uitstapjes gedaan en de kids hebben zich enorm geamuseerd!

familie De Tavernier