l a p a r e s s e e n d o u c e

Slide Partners & labels

Labels

Wij zijn blij met de verschillende samenwerkingsbanden en trots op de kwaliteitslabels die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd en verworven.

Wij zijn Toscane d'Auvergne

La Toscane d’Auvergne is een samenwerkingsverband van een 60-tal toeristische bedrijven gesitueerd in Toscane d’Auvergne, het gebied tussen Thiers, Clermont-Ferrand, Issoire en Ambert.

Klik hier voor een online magazine waarin de verschillende structuren zich presenteren.

Wij zijn: Nattitude

Nattitude is een label van de regio Auvergne en is een combinatie van ‘Nature’ en ‘Attitude’. Kies je voor een Nattitude-accommodatie dan mag je rekenen op rust, ruimte, uitzonderlijke natuur- beleving en gastvrijheid.

Nattitude is ook een engagement, een milieu- vriendelijke benadering van het toerisme: zuinig met energie, recycling, respect voor het regionaal erfgoed en gebruik van lokale ingredienten in de keuken.

Wij zijn: Valeurs Parc

Valeurs Parc Naturel Regional is een territoriaal label dat wordt toegewezen aan toeristische accommodaties die de waarden van het Regionaal Natuurpark Livradois-Forez vertalen naar hun gasten:

Respect voor het milieu en bevordering van het natuurlijk en cultureel erfgoed;
Stimuleren en promoten van lokale activiteiten en bedrijven;
Ontdekken van het uitzonderlijk gebied van het regionaal natuurpark.

Wij zijn: Qualité Tourisme

Onze kamers hebben het Franse keurmerk QUALITÉ TOURISME TM ontvangen, conform de kwaliteitsaanpak chambres d’hotes Auvergne.
Het is het enige nationale Franse label dat toegekend wordt aan professionals in het toerisme voor hun gastvrijheid en kwaliteit van hun dienstverlening. De bedrijven worden regelmatig door een ‘mystery’ inspecteur gecontroleerd op navolging van de gestelde normen. In de keuze voor een toeristisch bedrijf geeft het label Qualité Tourisme aan dat het gaat om een bedrijf dat kwaliteitsdiensten aanbiedt