l a p a r e s s e e n d o u c e

Slide Table d'hote

Joie de vivre

Wij houden er zelf van om gezellig te tafelen. Bij voorkeur buiten op het terras met een goed glas wijn genietend van een heerlijke maaltijd samen met familie en vrienden. Dat is de sfeer die wij ook voor ogen hebben voor de gastentafel. ’s Avonds kun je aanschuiven aan onze table d’hote (5 avonden per week).

“Aandacht maakt alles leuker, mooier en lekkerder”

Henk & Helen

Verrassend, kleurrijk en lekker

W

Wij koken voor onze gasten een smaakvol 3-gangen menu met verse producten uit de streek en onze eigen kruidentuin, waar wij graag onze eigen draai aangeven.

Henk houdt enorm van koken, niet speciaal alleen franse gerechten maar uit alle windstreken. De menu’s van onze table d’hote zijn dan ook gevarieerd met veel geur en kleur!

Om je een idee te geven: venkelcappuccino, salade met fourme d’ambert, peer en walnoten, indische kerriesoep met kip en appel, franse tomatentaart, roodbaarsfilet met een tomaten-dragonsaus, eendeborstfilet met kersen en zoete aardappel, italiaans runderstoofpotje, kaasplateau uit onze streek, perziktaartje met lavendel, hangop met een tuille en coulis van rood fruit…

Een verblijf hier betekent: genieten van rust, lekker eten en drinken en gesprekken met andere gasten onder een overweldigende sterrenhemel.

Diner: € 31 per persoon
(amuse – entree – hoofdgerecht – dessert – koffie/thee, excl. overige drank)

Table d’hote ado 12 ≤14jr: € 21 per persoon
(kleinere portie menu volwassenen)

Scholrolletje-met-saffraan
champagne
salade-petongles