l a p a r e s s e e n d o u c e

Slide Welkom bij

Henk & Helen

Met plezier verwelkomen wij je in onze chambres d’hote La Paresse en Douce voor een prettig en relaxt verblijf. Wij verwennen je graag met persoonlijke aandacht, een aangename ambiance en natuurlijk al het heerlijks wat uit Henk zijn keuken komt.
Aandacht maakt alles leuker, mooier en lekkerder!

Inmiddels runnen wij al 15 jaar onze B&B. We zijn trots op ons goedlopend bedrijf en blij met de vele tevreden gasten die we hebben mogen ontvangen. We kijken uit naar alle (nieuwe) ontmoetingen….
… slow down, stay a while.

A bientot!

Het roer om

H

Het is 15 jaar geleden dat we met ons gezin hier in de Auvergne zijn neergestreken. We hadden een plezierig leven in Nederland, allebei een leuke job maar we wilden graag verandering.

Nadat we eerst in Nederland hadden rond gekeken om ‘het roer om te gooien’, ontdekten we stapje voor stapje dat voor ons zoiets in het buitenland betere kans van slagen zou kunnen hebben. En aangezien Frankrijk ons altijd al aantrok, zijn we ons hier op gaan richten. Het was een proces van een aantal jaren. De tijdsduur werd nog wat verlengd door de geboorte van onze tweeling Mees en Mila 🙂 .

We hebben heel veel gezocht en bezocht. We zijn bijna wijnboer geworden en door verstandig advies hier weer van afgebracht. Van camping naar hotelplannen geslingerd, om uiteindelijk toch weer terug te komen bij ons eerste idee van een bed&breakfast, oftewel chambres d’hotes zoals de fransen het noemen.

Het is de Auvergne geworden! Een bijzondere streek met een schitterende natuur, groen, rustig, de 4 seizoenen zijn echt gemarkeerd en het huis was liefde op het eerste gezicht.

Genieten

R

Nog steeds zijn we blij met onze keuze. We leven hier prettig met ons gezin. We ervaren een gevoel van vrijheid en ook het ondernemerschap bevalt ons prima.

Daarnaast heeft Henk nu veel meer tijd en ruimte voor zijn passie koken. En alles komt dan bij elkaar als we ‘s avonds samen met onze gasten gezellig tafelen, met super lekkere gerechten, mooie wijnen uit de streek en altijd leuke gesprekken. Kortom: genieten van het leven!

2021

2008