l a p a r e s s e e n d o u c e

Slide Kookboek

Eindelijk!

Een van de leukste dingen die we doen, is de table d’hôte: ‘s avonds samen met onze gasten gezellig tafelen, met super lekkere gerechten, mooie wijnen uit de streek en altijd leuke gesprekken.

A

Vaak wordt Henk gevraagd of dit heerlijke recept gedeeld kan worden, of, een nog beter idee, er misschien een kookboek door ons gemaakt is? Al jaren zeggen we dan dat een kookboekje deze winter op de planning staat en er aan zit te komen. Nu is het dan eindelijk gelukt!

Inspiratie doe ik eigenlijk overal op: al surfend op het internet, tijdens een lekker maaltijd in een leuk restaurant met Helen, kookboeken, op vakantie. Altijd openstaan voor lekkere ideeën, nieuwe smaakcombinaties om dan op een later moment zelf te gaan experimenten in de keuken!

In ons boekje hebben we 6 menu’s uitgewerkt: een selectie van gerechten die je bij ons aan de table d’hôte geserveerd zou kunnen krijgen. Het zijn allemaal recepten waarbij je al heel veel van tevoren kunt doen en je zonder stress ook zelf lekker kunt tafelen met jouw gasten.

salade-eendenborst-table-dhote

De recepten hebben we aangevuld met mooie foto’s van La Paresse en Douce en enkele korte verhalen waarmee we hopen je weer een beetje terug te brengen in de sfeer van La Paresse en Douce of je voldoende nieuwsgierig te maken om ook eens bij ons te komen logeren 🙂

€ 17,50 (88 pagina’s), excl verzendkosten

Bestellen

W

Wil je een leuke en tastbare herinnering aan je verblijf in La Paresse en Douce? Wil je zelf aan de slag met de lekkere gerechten van onze table d’hote? Wil je een voorproefje van een fijn verblijf bij La Paresse en Douce? Wil je iemand een leuk kado geven en kennis laten maken met La Paresse en Douce?

Het werkt als volgt:

  • Klik op de button en vul het bestelformulier in.
  • Zodra de bestelling binnen is, ontvang je een e-mail van ons met een betaalverzoek en onze betalingsgegevens.
  • Als we je betaling hebben ontvangen, sturen we het boekje meteen naar je op!