l a p a r e s s e e n d o u c e

Slide Reserveren

Beschikbaarheid

Je kunt beschikbaarheid aanvragen en/of reserveren direct online via onze hiernaast geplaatste reserveringsmodule of via het onderstaand formulier of per telefoon 0033 – 9 643 960 93. De reserveringsmodule op onze website is (nog) niet te gebruiken voor reservering van de gite. Dus aanvraag beschikbaarheid en reservering van de gite per telefoon , email of onderstaand formulier.

In onze B&B en vakantiewoning ontvangen we niet ‘adults only’, ook gezinnen met kinderen vanaf 12 jaar zijn van harte welkom. 

Reserveringsprocedure

W

Wij reageren zo spoedig mogelijk op je aanvraag met een reserveringsbevestiging of wij bieden je (indien mogelijk) een alternatief in geval jouw gewenste datum niet meer beschikbaar is.

Houd er rekening mee dat de reserveringsmodule meer rigide is en dat wijzelf eventueel de planning kunnen aanpassen waardoor er mogelijk wel beschikbaarheid ontstaat.

Je reservering is definitief wanneer wij jouw aanbetaling (50% van het totale bedrag, met een minimum van het bedrag van één overnachting en voor de gite 25% van de huursom) en akkoord op het reserveringscontract (per email) hebben ontvangen. Bij uitchecken kun je à contant het restantbedrag betalen. Voor de gite geldt dat het restantbedrag van de huursom uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode dient te zijn voldaan. Zie ook onze verkoop-en annuleringsvoorwaarden (klik hier mbt kamers  en/of  klik hier m.b.t.de gite)

Bijzonderheden

O

Om echt te kunnen genieten, kun je in de ‘kleine’ schoolvakanties en de maanden juni en september vanaf 2 nachten bij ons verblijven en in de maanden juli en augustus, het hemelvaartweekend en de kerstvakantie vanaf 3 nachten. De vakantiewoning wordt per week verhuurd.

 Je hebt de tijd om La Paresse en Douce en de Auvergne te ervaren en te proeven 🙂 . Slow down, stay a while.

formulier: reservering - beschikbaarheid

  Annuleringsvoorwaarden

  H

  Het zou kunnen dat je je reservering moet annuleren. Onze annuleringsvoorwaarden zijn als volgt:

  Kamers

  • Annulering tot 8 weken voor aankomst gratis (de betaalde aanbetaling storten wij terug)
  • Tot 2 weken voor aankomst 50% van het totale bedrag van het verblijf wordt in rekening gebracht
  • Daarna ben je 100% van de verblijfskosten verschuldigd
  • Dit geldt ook voor een vervroegd vertrek

  Mocht je annuleren dan proberen we uiteraard de accommodatie alsnog opnieuw aan te bieden bij alle aangesloten kanalen. Bij nieuwe verhuur worden de annuleringskosten niet in rekening gebracht m.u.v. 15% commissiekosten (boekingskanalen voor snelle verhuur)

  Vakantiewoning

  • Annulering tot 6 weken voor aanvang van de huurperiode wordt 25 % van de totale huursom in rekening gebracht.
  • Na het verstrijken van bovenstaande periode ben je bij annulering de volledige huursom verschuldigd.
  • Dit geldt ook voor vervroegd vertrek

  Wij raden je aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Ook voor overmacht, rampen en onvoorziene zaken. Dit kan ook vaak al heel makkelijk en voordelig op je pakketverzekering als doorlopende reis- en annuleringsverzekering, zo kom je niett voor onaangename verrassingen te staan…

  Covid-19:

  We hopen uiteraard dat Corona dit seizoen geen of een kleine rol zal gaan spelen. In principe gelden onze normale annuleringsvoorwaarden. Behalve als de Franse regering ivm Covid-19 een reisverbod of een andere restrictie oplegt, die van kracht is tijdens de door jullie gereserveerde periode, waardoor we geen gasten mogen en/of kunnen ontvangen dan bieden wij jullie aan om jullie verblijf uit te stellen naar een andere periode (binnen 12 maanden na oorspronkelijke aankomstdatum). De reeds betaalde aanbetaling blijft dan staan voor die nieuwe reservering.

  Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!