l a p a r e s s e e n d o u c e
TV met vier in bed

Vlaams TV programma Met Vier in Bed

Wat hebben we veel leuke, enthousiaste, stimulerende en warme reacties van jullie mogen ontvangen naar aanleiding van het Vlaamse TV programma Met Vier in Bed. Een grand merci!!.

La Paresse en Douce heeft meegedaan aan het programma Met Vier in Bed. De opnames zijn in het voorjaar gedaan, het was zeer wisselvallig weer met regen, sneeuw (!) en gelukkig ook zon.

Samen met nog 3 andere koppels ‘strijden’ wij om de felbegeerde Met Vier in Bed trofee. Het gaat om Vlaamse en/of Nederlandse uitbaters van een B&B in Frankrijk die bij elkaar op bezoek gaan en elkaar beoordelen. De kijker krijgt daarmee een ‘kijkje in de keuken’. Het was een drukke week maar bovenal ook een hele leuke en gezellige week. Voor ons voelde het echt als een ‘uitje’.

De zogenoemde Frankrijkweek werd eind juli uitgezonden, verdeeld over 4 avonden. Elke avond wordt er één B&B uitgelicht en ‘onze’ uitzending was de vierde avond en tevens de finale. We hadden zelf ook nog niets gezien van de opnames dus voor ons was het ook nog een verrassing. Maar na afloop van de uitzending waren wij zeer blij met het resultaat en kunnen wij met trots zeggen dat de serie een mooi beeld geeft van onze regio en in het bijzonder van onze chambres d’hotes 🙂

Voor degene die het programma nog niet hebben gezien en dat wel graag zouden willen: de frankrijkweek van Met Vier in Bed incl. onze aflevering is nog tot eind augustus te zien via de app van VTM en via de hier onderstaande link. Je moet je dan wel registreren (lukt ook met een niet-belgisch adres!). klik hier om de aflevering Met Vier in Bed 28 juli 2016 te bekijken.