l a p a r e s s e e n d o u c e

Groeien en krimpen

We zijn in de staart van 2021 beland. Het eerste dikke pak sneeuw hebben we inmiddels gehad. Sint is langs geweest en heeft ons verwend met pepernoten en gevuld speculaas (zo fijn, een hema in Clermont-Ferrand 🙂 ). Komende week gaan we ons huis in kerstsfeer brengen. Ik houd er van!

Het einde van het jaar is ook het moment van evalueren en nieuwe plannen maken! Natuurlijk zijn we druk bezig met de renovatie van onze nieuwe gite. Qua verbouwing uiteraard, maar wat is het ook weer leuk om na te denken over styling, kleuren, meubels, behangetjes enz…

Naast deze uitbreiding van ons bedrijf besluiten we ook een beetje te krimpen. We gaan onze maximale capaciteit in de chambres d’hotes wat aanpassen. mede ingegeven door de pandemie; volle bak met de benen buiten boord past niet meer in deze huidige tijd. Wat verandert er dan? Wel, één van de XL-kamers wordt een 2p-kamer de luxe met meer ruimte, een grotere badkamer en een infraroodsauna. De andere XL-kamer blijft een familiesuite voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen vanaf 12 jaar.

Gezinnen met jongere kinderen nodigen we uit om ons nieuwe project, de realisatie van een gite, te volgen. Graag verwelkomen wij jullie in deze mooie vakantiewoning zodra de verbouwing klaar is!