l a p a r e s s e e n d o u c e

Covid-19

Na een periode van lockdown kunnen gelukkig de restricties langzaam weer worden versoepeld. We krijgen allemaal weer meer bewegingsvrijheid. Hebben jullie ook zo’n zin om er lekker op uit te gaan?
We ontvangen jullie met veel plezier en een warme glimlach in onze maison d’hotes om te kunnen genieten van de prachtige, rustige Auvergne en het comfort, de gezelligheid en het lekkere eten van La Paresse en Douce!

Uiteraard maakt de huidige situatie het nodig dat er wat bijzondere ‘regels’ zijn omtrent hygiëne maar ook blijven veel zaken hetzelfde omdat we hygiëne altijd al in een hoog vaandel hebben staan. Uitgangspunt is het creëren van een veilige omgeving voor onze gasten (en onszelf) die het mogelijk maakt om onbezorgd te genieten in onze chambres d’hotes.

Handen wassen
Zeer regelmatig handen wassen met water en zeep. In de kamers is zeep aanwezig en in de algemene ruimtes desinfecterende handgel

Afstand houden
1 m afstand houden en helaas geen handen schudden, kussen of omhelzen

Hoesten en niesen
Hoesten en niesen in de binnenkant van je elleboog.
Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.

Schoonmaak
De kamers en algemene ruimtes worden gelucht en vervolgens schoongemaakt met desinfecterende producten.
Plekken die vaak worden aangeraakt (lichtknopjes, deurhendels, trapleuningen etc) worden regelmatig extra schoongemaakt.

Mondkapjes

wijziging 01/03/2021:
We dragen een masker als we maaltijden bereiden en als we in contact zijn met onze gasten.

Wat betreft het dragen van maskers door onze gasten: wij vragen je een masker te dragen in de gemeenschappelijke ruimtes zoals de salon en de eetkamer.

Wij dragen mondkapjes bij het bereiden van de maaltijden en op momenten dat we de 1m afstand regel misschien niet kunnen toepassen zoals bij het ontvangst en de aansluitende rondleiding en bij het serveren van de maaltijden.

Wat betreft het dragen van mondkapjes door onze gasten is ons uitgangspunt dat jullie moeten doen waar jullie je prettig bij voelen. In geval dat de Franse regering het verplicht stelt, is het natuurlijk een andere zaak maar dat is momenteel niet aan de orde.

Symptomen
Mocht jij of een ander persoon uit je gezelschap een of meerdere symptomen hebben van het coronavirus dan vragen wij je vriendelijk om jullie verblijf te verschuiven naar een andere periode.

Ondanks deze regels van social distancing creëren we samen een prettige sfeer die zo typerend is voor een kleinschalig gastenverblijf. Leuke gesprekken voeren, vakantie ervaringen delen en gezellig tafelen kan ook op een meter afstand!