l a p a r e s s e e n d o u c e

Slide Meivakantie 2021

Speciaal voor gezinnen

De Meivakantie is een heerlijke periode! De natuur is prachtig groen, de dagen zijn al lekker lang en de temperaturen kunnen zelfs al wel zomers aanvoelen.

E

Een perfecte periode om er met je gezin lekker op uit te gaan. Wat dacht je van de schitterende streek de Auvergne. Fantastische natuur, authentiek en puur en er valt van alles te beleven. Activiteiten voor jong en oud, actief of meer relaxed 😉 Alle gasten zijn dan ouders met kinderen. Leuk voor de kinderen en fijn voor de ouders.

6-daags verwenarrangement voor gezinnen

– In de meivakantie, vanaf zondag 2 mei, hebben wij een speciale familie-verwen-week. …compleet ! nog 1 kamer voor 3p beschikbaar!

 

Alle kamers zijn geschikt voor gezinnen (van 3p tot 5p) en hebben een aparte kamer voor de kinderen (muv de 3p-kamer).

De kinderen kunnen zich vermaken in de geheel ommuurde tuin met trampoline, tafeltennistafel, schommel en glijbaan. By the way, de tuin heeft natuurlijk ook genoeg fijne plekjes om te genieten van een boek en een lekker glaasje wijn…

Sowieso kunnen ouders zich ontspannen, wij zorgen namelijk voor het ontbijt, het diner, dat de drankenkoelkast is aangevuld en de kamers schoon zijn!

Daarnaast zijn er hele leuke uitstapjes in de omgeving te maken (zie hierna). Is het minder mooi weer dan kunnen de kinderen zich ook binnen vermaken met de aanwezige spelletjes, boeken, dvd’s en ja we hebben WIFI ….

Special mei vakantie

Wat mag je verwachten:

– aankomst zondagmiddag 2 mei

– vertrek vrijdagochtend 7 mei *)

– 5 nachten in een mooie kamer

– 5 ochtenden heerlijk uitgebreid ontbijt

– 5 avonden table d’hote verwen diner voor de ouders (en oudere kinderen)

– 5 avonden kindermenu voor de kinderen (gezond en lekker)

 

Wat zijn de mogelijkheden:

 • 3p-kamer, prijs vanaf € 810
 • 4p-kamer, prijs vanaf € 985
 • 5p-kamer, prijs vanaf € 1110

Hebben jullie er zin in?
Bel of mail ons en wij informeren je over de beschikbaarheid en het juiste tarief voor jullie gezinssamenstelling.

*)verlengen is uiteraard mogelijk

Er valt van alles te beleven

 • Dansen op een vulkaan! Mooie klim naar de top van de Puy Pariou of per treintje naar de top van de Puy de Dome.
 • Wil je op een ludieke manier meer te weten komen over vulkanen? Het educatief attractiepark –Vulcania is dan zeker een aanrader.
 • Zelf je eigen mes maken. Dat kan in Thiers, een middeleeuws stadje dat bekend staat om meer dan 6 eeuwen messenindustrie.
 • Kaas proeven. Ontdek de lekkere streekproducten van de Auvergne op de gezellige markten van Billom en Ambert.
 • Je kunt de boom in! Een klim- en klauterparadijs in de bomen in Lezoux.
 • L’Aventure Michelin. Wie kent Bibendum niet, het Michelinmannetje. Hij komt uit Clermont-Ferrand en daar vind je dan ook dit leuke museum.
 • Een balletje slaan bij ons om de hoek op de 9-holes golfbaan in Cunlhat. Of samen pitchen en putten. Maar er is ook Voetgolf:je legt hetzelfde parcours af maar dan met een voetbal (en grotere holes…)
 • Stap op de step en ontdek het mooie Toscaanse Auvergne rondom het dorp Billom. Een leuke route van ca 30 km door het mooie landschap op een stoere elektrische step met terreinbanden, just have fun!

Deze activiteiten zijn niet altijd geschikt voor alle leeftijden. Soms heb je een bepaalde lengte nodig of een bepaalde leeftijd.Graag adviseren wij jullie welke uitstapjes leuk zijn voor jullie gezin. In onze bibliotheek vind je allerlei informatie over de omgeving, attracties, wandel- en fietskaarten.